Maig Folk al C.A.T.
6 | 13 | 20 | 27 de maig
 

 

27 de maig
VerdCel presenta PetjAdes

Divendres a les 22 h
Preu anticipada: 8 €. Preu taquilla: 10 €. Amics del C.A.T. 5 €

Ara fa cinquanta anys de la creació d'Al Vent i és aquest un bon moment per celebrar una fita tan especial. VerdCel ho celebra amb tot un ESPECTACLE (música i videoprojecció) i un disc íntegre (Còmic+CD+DVD). A les esquenes, VerdCel porten 4 treballs (3 d’ells en format llibre-cd-dvd) i més de 300 actuacions de presentació dels mateixos en espais escènics diversos. I és que als seus espectacles ofereixen una proposta única i exquisida que ha tingut molts reconeixements de crítica i públic allà on
han estat.

PetjAdes
Amb una posada en escena acurada, sempre acompanyada de videoprojeccions en directe, es projecta aquest espectacle més enllà de la pròpia interpretació musical de les cançons de PetjAdeS, versions molt especials de clàssics de Raimon. VerdCel aposta per un espectacle multidisciplinar, musicalment emotiu i contundent, en què s’ha donat cabuda a disciplines com el videojocking o l'acció, convertint els seus concerts en un esdeveniment audiovisual en perfecte equilibri, on els verdaders protagonistes són la comunicació i la interacció amb el públic.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Asturies al C.A.T.

Calendari altres activitats C.A.T. 2011

PRESENTACIÓ del llibre de Josep Vicent Frechina:

LA CANÇÓ ENVALENCIÀ.
DELS REPERTORISTRADICIONALSALS GÈNERESMODERNS

27 DE MAIG. a les 20h al CAT. ENTRADA LLIURE

Com a preàmbul de l’espectacle de VerdCel basat en les cançons de Raimon, el bar del C.A.T. acollirà la presentació de La cançó en valencià. Dels repertoris tradicionals als gèneres moderns (Acadèmia Valenciana de la Llengua). Josep Vicent Frechina hi documenta la història de la cançó en valencià, des dels repertoris i funcionalitats en la societat tradicional en la vida diària, la feina, la festa... fins a la seva actualitat complexa, amb una riquesa creativa que contrasta amb una minsa repercussió públic. El llibre també fa detallades aturades en tresors com el cant d’estil i en episodis intensos com el de la Nova Cançó i el folk valencià. L’autor en parlarà en aquesta presentació i taula rodona oberta a tothom.