Cançons de dingú
3 | 10 | 17 de juny
 

 

 

17 de juny a les 21.30 h
Oliva Trencada

Preu anticipada: 10 €. Preu taquilla: 12 €. Bonus dels 3 concerts: 25 €
Amics del C.A.T. 20 % de descompte

Oliva Trencada és un secret cada cop menys ben guardat. Des de la seva Mallorca natal, Pep Toni Ferrer ha anat donant forma a un cançoner que lliga com cap altre la tradició mediterrània amb les sonoritats més contemporànies. En aquesta ocasió presenta el llibre-disc Perleta negra (LaCasaCalba), que combina 11 noves composicions en clau folk-pop amb il·lustracions i històries del mateix Pep Toni Ferrer.

Entre les referències que aporten, diuen que sonen “a Maria del Mar Bonet passejant dins l'horabaixa amb un llaüt entre la frontera de Mèxic i Califòrnia. A quan en Jim o' rourke estava amb el tercer llibre del curset de C.E.A.C. de guitarra. A n'Espinete abans de que començàs a prendre heroïna. A Sonic Youth sense pedals. A Ossifar Collective dins la foravila. A Guided By Voices a mig camí de la sordera”.

Queda clar que Oliva Trencada sempre ha integrat dins la seva proposta elements de la tradició musical i poètica mallorquina. El grup també versiona habitualment la popular “Cançó de sa ximbomba”.

www.myspace.com/olivatrencada

http://www.atrapalo.com/entradas/cancons-de-dingu-oliva-trencada-esperit_e44953/

   

 

17 de juny
Esperit!

Preu anticipada: 8 €. Preu taquilla: 10 €. Bonus dels 3 concerts: 25 €
Amics del C.A.T. 20 % de descompte

Esperit! és el projecte en solitari de Mau Boada, inclassificable i incontinent músic del Montseny que ha solcat mig món amb Les Aus. Multiinstrumentista capaç, qualsevol dels seus concerts és imprevisible i pot transitar pels camins més inesperats. La seva paleta és plena de moments psicodèl·lics, escapades bucòliques, esclats elèctrics, passatges onírics i descensos tel·lúrics. I el quadre final depèn del dia.

En un concert d’Esperit podem escoltar aproximacions a melodies populars com “El ball de Sant Ferriol” o “La presó de Lleida” i també apropiacions de temes de Pau Riba (“La vella del fons del pou”), a més de composicions pròpies d’en Mau i passatges improvisats.

www.myspace.com/maumusicca

http://www.atrapalo.com/entradas/cancons-de-dingu-oliva-trencada-esperit_e44953/