Cançons de dingú
3 | 10 | 17 de juny a les 21.30 h

Preu anticipada: 10 €. Preu taquilla: 12 €. Bonus dels 3 concerts: 25 €
Amics del C.A.T. 20 % de descompte

Cançons d’ahir, d’avui i de sempre. Cançons que, com que són de tots, no són de ningú. O de “dingú”, com es diria popularment a molts racons del territori. Tots hem begut d’aquesta aigua que, misteriosament, corre pel nostre subsòl des de temps immemorials, una font que no s’eixuga mai. I que es troba al subconscient de molts dels artistes que, avui, lideren creativament la nostra escena musical.

Amb “Cançons de dingú” neix un cicle en què aquests artistes vinculats a la nova escena independent s’aproximaran a cançons d’ahir, d’avui i de sempre. Es tracta d’un cicle amb personalitat pròpia que neix de la col·laboració entre el Centre Artesà Tradicionàrius (C.A.T.) i el segell musical Bankrobber. En aquesta primera edició hi participaran Sanjosex, El Petit de Cal Eril, Oliva Trencada i Esperit.

La peculiaritat del cicle “Cançons de dingú” és que els artistes participants integren en el seu repertori algunes referències al cançoner tradicional, posant-hi especial èmfasi. D’aquesta manera, es posa de manifest la relació umbilical entre la música popular del nostre país amb els registres més actuals i contemporanis de l’escena pop.