Divendres 17 de maig - 22 h – 8 €, anticipada a Codetickets 6 €
Terratombats
Rumba Catalana, compromesa crítica i casolana!

Terratombats proposa un missatge de proximitat arrelat a la terra a través de ritmes tombats, frescos i engrescadors amb una clara influència d’un estil tan nostrat com la Rumba Catalana. Una música fresca apta per a totes les edats i un missatge descarat i ric en sentit de l’humor, rubriquen un segell característic de la nombrosa banda, que garanteix una vetllada d’allò més adequada per a les nostres festes majors, diades, festivals o revetlles lúdiques i populars.

El grup neix a la comarca de l’Anoia l’any 2008 amb músics provinents de diversos grups locals amb l’objectiu d’explorar i donar a conèixer el ric patrimoni de la rumba catalana. En 5 anys d’existència han guanyat el concurs de música jove de Montblanc i 2 premis Enderrock consecutius el 2012 com a millor grup de folk de directe i el 2013 com a millor disc de música folk amb Aires de Primavera. Aquest any 2013 ja han tret el seu segon disc amb remescles d’ Aires de Primavera i 3 temes inèdits en els quals hi han col·laborat el cantautor Cesk Freixas i el polifacètic artista Albert Pla.

Amb més de 150 concerts durant aquests 5 anys, els Terratombats estan preparats per tornar a començar aquest tomb 2013 amb moltes ganes i molta rumba.

Terratombats, sinònim de festa, rumba i tradició!

Components:
Ricard Carles: Veu i Guitarra
Carles Carpio: Guitarra i Trombó
Arnau Pons: Congues
Albert Ferrés: Baix
Guillem Farrés: Pailes
Oriol Aluja: Piano
Raimon Marimón: Trompeta
Marc Poch: Calaix i Bateria
Joan Domingo: Lletrista