Divendres 30 de març a les 20:30 h – Sortida des del C.A.T.

Colles de Cultura de Gràcia

La Coordinadora de Colles de Cultura de Gràcia (CCCG) neix amb l’objectiu d’aglutinar les colles de cultura popular de Gràcia per sumar esforços, ser més efectius i eficaços en les actuacions que es fan a la Vila i a fora, i possibilitar nous projectes i reptes que se'ls proposin, com també ser un espai de debat. La Coordinadora canalitza totes les inquietuds, suggeriments i informacions que sorgeixen dins les colles i també des de fora, d'aquesta manera pot arribar més lluny i amb més profunditat en els àmbits on actua. Mitjançant les assemblees periòdiques, on assisteixen les nou entitats, es coordina prop de quatre-centes persones de diferent condició. Fruit d’aquest treball hi ha la Diada de les Colles, un espectacle que se celebra per la Festa Major de la Vila, on s'explica la història de Gràcia mitjançant les actuacions de totes les colles i la interpretació del seu himne, el Timbgrallers.

Geganters de Gràcia 
Trabucaires de Gràcia 
Bastoners de Gràcia 
Castellers de la Vila de Gràcia 
Bastoners de Barcelona 
La Vella de Gràcia 
Drac de Gràcia 
Diabòlica de Gràcia 
Malèfica del Coll 
Gaudiamus Drac del Coll

Instruments 
Gralles, tabals, acordió i bastons

Contacte 
collesdecultura@gmail.com

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Divendres 30 de març a les 22 h – Plaça de la Vila de Gràcia
Cloenda Tradicionàrius
Urbàlia Rurana

Urbàlia Rurana arriba des de les comarques valencianes de L’Horta i La Ribera amb el seu repertori més divers i selecte: cançons i danses populars i d’inspiració mediterrània. Ja sigui en format de ball o de concert, Urbàlia Rurana pretén donar una visió coherent del gènere mediterrani tractat des de la vora més occidental d’aquest mar. Per aquest motiu interpreta estils valencians com la jota, les seguidilles, el fandango, els passacarrers, el pasdoble, l’havanera o els cants de treball, en companyia d’estils d’altres indrets del Mare Nostrum: hassàpiko, zonaràdikos, omal, kalamatianós, tarantel·la, monferrina, curenta o branle. Sarau Mediterrani, un espectacle ple de tonades, danses i cançons de celebració col·lectiva, de festa i de catarsi, per espantar els mals esperits.

Joan Buigues: tuba
Carles Gil: acordió i mandolina
Xampo Llobat: dolçaina i flauta
Bernat Pellisser: bateria
Josep Sebastià: dolçaina, flauta i tarota
Toni Torregrossa: buzuki, guitarra, guitarró i veu

Contacte
LA SIBIL·LA - Josep Arroyo
656 872 844
lasibilavalenciana@lasibilavalenciana.info
www.lasibilavalenciana.info

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Mesclat

Qui coneix Mesclat poca cosa més ha de saber d’aquest grup que porta ja deu anys sobre els escenaris. Qui encara no els coneix, ha de saber que aquesta banda dirigida per sis artistes consolidats del nostre país i amb tres discs ja a les esquenes, en breus es tancarà a l’estudi per a preparar el quart àlbum.

A principi de 2012, començaran una nova gira en què no deixaran de banda la festa, la reivindicació i el bon humor, presentant les noves cançons i els grans èxits que han fet de Mesclat el grup de rock d’arrel nacional per excel·lència.

Pep Toni Rubio: tamborí, flabiol
Joan Reig: bateria i cors
Francesc Ribera “Titot”: veu
Juantxe Aguiar: violí, mandola
David Rosell: guitarra i cors
Marcel Casellas: baix i cors

Contacte
Plural Produccions
Jordi Escobet
938221957 – 670215541
info@pluralproduccions.cat
www.pluralproduccions.cat