Dissabte 28 de gener - 12 h - Mercat de la Llibertat i Mercat de l’Abaceria
Folk als Mercats
Xeremiers de Mallorca

Els Xeremiers de Mallorca passejaran pels mercats amb les seves xeremies per aportar un toc de música a tots els gustos i olors de les parades. Venedors, compradors i visitants podran gaudir de la música de les illes.

Toni Torrens - 639.337.086

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Dissabte, 28 de gener
20h – Bar Cal Ninyo – Taberna Rubrifolkum - gratuït
22h – Teatre Cal Ninyo - Preu: 5 €

Dealan

www.dealan.com
Banda barcelonina consolidada com una de les apostes amb més futur i projecció del nou folk del país, cercant des dels seus inicis un so diferent, amb elements de cultures tant dispars com la Uilleann Pipe, el violí, el sitar, el violoncel o el didgeridoo, entre d'altres. Recolzats per una base moderna, Dealan és un grup amb estil propi contundent en el seu directe.
Més d’un centenar de concerts per arreu de l’estat, Itàlia i Polònia avalen la presentació del seu primer disc “Creuant els mons” (2007). Ens presenten el seu segon treball “IMPULS” (2011)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Ebri Knight

www.ebris.org

El caràcter del grup parla per si sol. Ebri Knight beu de la tradició musical celta i folk però es projecta cap al rock amb aires punk. Un espectacle proper on hi entra des del violí tradicional fins l’elèctrica de l’ska. Una combinació de sons esvalotadors i festius que condueixen a un directe etílic.