Dissabte 24 de març - 12 h - Mercat de la Llibertat
Folk als Mercats - Violinaris

L’arquet a les cordes transforma i comença l’excitació d’un munt de tonades que es passegen per violins que ploren i riuen en català. Transmetre l’aventura que viuen és el que ens ha portat a donar fruit a Violinaris. Tonades salvatges, alegres, feréstegues i apassionants embolcallen la trobada d’un grup divers que gaudeix d’una mateixa manera de fer. Al 2012 el violí tradicional a Catalunya és una realitat, i Violinaris en participa. Un ball de cordes, un munt de vivències i disset violinaires són a punt per continuar un viatge imparable.

Anaís Falcó - 620 311 781 - violinaris@gmail.com

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Dissabte 24 de març - 12 h - Mercat de L’Estrella
Folk als Mercats - Calaix desastre

Calaix desastre és una cobla de tres quartans i petita cobla de ministrers nascuda el 2010 al voltant del C.A.T., formada per músics del Baix Penedès, el Barcelonès i el Vallès Oriental, que actualment acompanya grups de cultura popular i realitza concerts de música tradicional.

Jordi Quintana - 628 274 453 - jquintana7@gmail.com

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Dissabte 24 de març a les 21 h – L’Auditori de Barcelona, Sala 3 Tete Montoliu  – 15 € Amics del C.A.T. 15 % de descompte
Roger Mas i Cobla Sant Jordi
Concert produït per l’Auditori de Barcelona. Col·laboren BarnaSants i Tradicionàrius

El singular repertori del cantautor solsoní, Roger Mas,  es presenta a Barcelona acompanyat per una de les cobles més sòlides i de major projecció del moment: la Cobla Sant Jordi. La incorporació de la sonoritat de la doble canya, així com del metall ajustat, junt amb l’habitual acompanyament instrumental del cantautor, embolcallen els seus temes amb gran encert, possibilitant uns arranjaments que donen com a resultat un diàleg emotiu i atractivament inusual. Un concert imprescindible.

Batall Produccions - 977 613 339 - batall@batall.com - www.batall.com