Dissabte 10 de març - 12 h - Mercat de la Llibertat
Folk als Mercats - Els Laietans

Declarat com el primer grup de gralles 2.0 del món, Els Laietans és un grup format per quatre joves amb l'objectiu de renovar l'àmbit graller català i difondre'l molt més enllà de la música tradicional. Partint de les festes populars i de carrer Els Laietans han entrat dins el món de les xarxes socials amb una gran repercussió mediàtica convertint-se així en un grup de referència en el sector de la música tradicional catalana. Si bé el seu àmbit natural són els concerts vermut i les cercaviles, aquest grup ha pres com a aparador virtual les xarxes 2.0 (Youtube o Facebook) per a fer arribar els seus treballs a un públic més divers a través de mitjans de comunicació com TV3, Catalunya Ràdio, Rac1 o Flaixbac, entre molts d'altres, i diversos portals digitals de notícies, on n'han obtingut unes excel·lents crítiques.
Pol Ducable - 637.460.413 - laietans@gmail.com - www.myspace.com/laietans

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Dissabte 10 de març - 12 h - Mercat de Lesseps
Folk als Mercats - Taller de Cançó Tradicional del C. A. T.

Ous, pastanagues, sardines o unes bones botifarres. Passejant pel mercat, i amb la complicitat sempre amatent dels venedors i venedores, qualsevol excusa és bona per fer-la petar i muntar un bon sidral amb la colla del Taller de Cançó Tradicional del C.A.T.. Aquest és un grup no professional format pels alumnes del taller de cançó que dirigeix en Xavier Rota dins el Centre Artesà Tradicionàrius. Passar una estona agradable cantant de manera espontània i aprendre les formes de la cançó i la polifonia popular són els objectius del taller. D’entre el seu escollit repertori podrem escoltar cançons de caramelles, valsets, havaneres, jotes i cants de taverna d’arreu dels Països Catalans i Occitània.

Xavier Rota - 627 322 648 - cantadors@gmail.com

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Dissabte 10 de març a les 18 h - C.A.T. – 10 € Amics del C.A.T. 5 €
Ara Va de 40

Descomptes especials per als socis de:Tr3SC, Carnet Jove, Biblioteques, Vipic Club i La Directa
Venda de material discogràfic a ABACUS

Descàrregues de premsa (fotos, vídeos, àudios i nota de premsa), segueix-nos a
http://www.facebook.com/Centre Artesà Tradicionàrius
http://www.tradicionarius.blogspot.com/2012/02/ara-va-de-40.html

L’estiu de 1971 es va formar el grup d’espectacles per a nens Ara Va de Bo amb Xesco Boix, Josep Maria Pujol i Jordi Roura, antics integrants del Grup de Folk i Núria Ventura i Laura Pérez que procedien del món de l’educació. Ha passat el temps i els components han anat canviant. En 40 anys i mig han pujat a l’escenari als espectacles d’ Ara Va de Bo més de 70 músics i actors.

De fa uns anys coordinen les Matinals Infantils del Tradicionàrius i el dia 10 de març ho celebraran al teatre del C.A.T. amb un concert en què membres del grup de les diverses èpoques i artistes convidats interpretaran els èxits antics i el repertori actual.

Paral·lelament és farà una exposició amb fotos, cartells, il·lustracions, escenografies i vídeos d’aquests 40 anys i mig en què l’espectacle infantil ha evolucionat en uns moments d’importants canvis socials i estètics al nostre país.

Jordi Roura - 93 415 00 10 - 617 911 076 - http://www.crdfolk.com/
http://aravadebo2009.blogspot.com/