CASTANYADA A LA TAVERNA!
31 d'octubre
a les 21.30 h al Via Fora! C.A.T.
Via Fos Sagramental amb tres veus i castanyes a dojo!
Miquel, Jordi i Ton

Ets a Barcelona per la Castanyada? No saps què fer? Doncs el C.A.T. et proposa celebrar-la amb música folk en directe, castanyes i moscatell a La Taverna del C.A.T. amb Miquel Estrada, Ton Rulló i Jordi Fàbregas! Després de molts anys, aquests tres músics, que formaven el grup TECLA, es tornen a reunir per actuar de manera exclusiva al sisè cicle de La Taverna del C.A.T. Acompanyats d’una guitarra i les seves veus ens delectaran amb un repertori fet amb tota l’energia i la santa innocència dels seus inicis però, sobretot, fet amb el cor i amb la força d’aquells divuit anys.

Si voleu gaudir del caliu de la Taverna de tardor, de cançons folk en directe, de la TECLA, de castanyes i moscatell, us esperem el dimecres 31 d’octubre al bar Via Fora! del C.A.T.!

No us quedeu sense castanyes! Compreu el tiquet per mitja dotzena de castanyes i un got de moscatell, a la secretaria del C.A.T. o al Via Fora! per 3 €!

La Tecla

Doncs hi havia una vegada tres xicots que van decidir agafar una guitarra i cantar a viva veu. Tot va començar cap a la meitat dels anys seixanta del segle passat per les terres de Sallent del Bages i Viladomiu Nou del Berguedà. Després de fer sonar LA TECLA de grans èxits i gires mundials, des de La Font del Balç fins al Pla de Montclar, l’enrenou va arribar fins el desembre de 1978, quan van decidir buscar camins nous i fer altres COSES.

Miquel, Ton i Jordi (Miquel Estrada, Ton Rulló i Jordi Fàbregas) són aquest tercet de ganàpies actuals que volen compartir amb tots vosaltres aquelles primeres cançons fetes amb tota l’energia i la santa innocència dels inicis però, sobretot, fetes amb el cor i amb la força dels divuit anys.

Aquest vespre de castanyada, amb el bon ambient de la Taverna del C.A.T. , ens recordaran els inicis de l’inici tot repartint castanyes musicals cuinades al galliner de Viladomiu en llargues nits d’hivern, amb el fogonet de gas per caldejar les mans i el nas, el glop de “Veterano” per amorosir la gola i el perfum del forc d’alls per companyia.