22 de novembre Cose di Amilcare concert amb AGRICANTUS + Mariona Segarra

Dijous 22 de novembre
Agricantus + Mariona Sagarra
Preu taquilla: 16 €, preu anticipada: 13 €, Amics del C.A.T. 11 €

Agricantus

Definits als Estats Units com" la joia de la corona de la world music italiana ", Agricantus és un grup musical sicilià de gènere" world ethnic electrònica ", nascut a Palerm. "

El grup s'afirma a meitat dels anys noranta amb el "sound" del bandleader Tonj Acquaviva, i la incorporació de la cantant suïssa Rosie Wiederkehr.

Des dels seus inicis, Agricantus (del llatí: el cant del camp de blat) va tenir sempre una visió del món il·limitada,de la qual s'extreu una narració musical a través de vincles recíprocs amb les cultures provinents dels cinc continents. El seu recorregut artístic es basa simbòlicament en la "visió de pau entre els pobles". Pau que pot construir contínuament a través de la música, els sons i les paraules. La intenció és enriquir la pròpia música amb sons i colors, llengües i llenguatges amb el desig de portar a qui l’escolta, a través de continus crescendo i diminuendo de la música, a recórrer l'altre món possible.

www.agricantus.info

www.facebook.com/agricantusofficialgroup

Mariona Sagarra

La veu, la creació, la poesia i el piano són la base del seu treball. Adquireix una sòlida carrera de música clàssica (Barcelona i Amsterdam) que li permet canalitzar la seva trajectòria artística cap a la investigació de les noves possibilitats expressives de la veu. Proposa i cerca diferents formes d'aplicar la veu en l'àmbit de la música, ja sigui amb elements electro-acústics, multi-efectes o simplement polifonies vocals i cançons.

La seva inquietud i curiositat artística l'ha portat a col·laborar amb molts cantants, músics i artistes d'altres àmbits com la dansa, el teatre, les arts plàstiques. El seu profund coneixement de la música també li permet desenvolupar un ampli ventall d'activitats pedagògiques.

Ha estat convidada en nombrosos festivals nacionals i internacionals. El 2006 va ser convidada per l'artista Meredith Monk a cantar al CARNEGIE HALL de Nova York.