Enric Hernàez
Vetllada de presentació del Documental:
DE GRÀCIA AL POBLENOU. 30 ANYS DE CANÇONS DE L'ENRIC HERNÀEZ
Projecció, concert atípic, convidats & amics.

Dijous 7 de juny • 21.30 h • C.A.T. • Preu: 10 €, anticipada a atrápalo 8 € i Amics del C.A.T. 5 €

http://youtu.be/ez8_XE2DxCs

El Festival Barnasants presentava en la seva edició 2011 l’espectacle i CD 360 Llunes, el treball amb què Enric Hernàez ha celebrat els seus 30 primers anys de trajectòria i en el qual reversiona una tria dels seus temes més representatius al llarg d’aquesta etapa. El realitzador Manel Gausachs va enregistrar aquest concert i les imatges obtingudes d’aquella nit van acabar de donar forma al seu projecte de creació d’un monogràfic a l’entorn de l’Enric Hernàez, la seva obra i circumstàncies, narrades de ben a prop i amb la complicitat de l’artista.

Durant mesos, Manel Gausachs ha enregistrat Hernàez en diferents concerts, ha passejat amb ell per carrers i racons evocadors de Gràcia -on va néixer- i del Poble Nou -on viu- i ha entrevistat aquells amics i col·laboradors de l’Enric que han volgut parlar-nos d’ell: Miki Espuma, Oriol Tramvia, Jordi Turtós, Joan Manuel Serrat, Juan Miguel Morales, Gerard Quintana, Jordi Gas, David Castillo i Pere Camps.

El resultat és aquest documental inèdit, coproduït per Ricard Pascual de Bipàs Produccions, que ara es presenta en una vetllada especial abans de ser distribuït per a la seva emissió. La projecció donarà pas a un concert d’Enric Hernàez acompanyat pels seus músics habituals, pels companys que han estat presents en la filmació i per tots aquells que vulguin sumar-se a aquesta nit entre amics.

Enric Hernàez: veu, guitarra elèctrica, silent clàssic guitar.
Anna Casademunt: viola de gamba
David Drudis: baix elèctric
Mercè Serramalera: cors
Cristina Fernandez: cors