Cesk Freixas
Presenta el seu últim disc Tocats pel Foc

Dissabte 2 de juny • 23 h • C.A.T. • Preu 12 € a taquilla. 10 € anticipada a http://es.herzio.fm/concerts/ceskfreixas/8880

—Hi ha res més indigne que ser explotat?
—Sí, explotar.

És un diàleg que reprodueix Manuel de Pedrolo en un dels seus llibres. Publicada per primera vegada l'any 1976, disset anys després de ser escrita, Tocats pel foc és una de les obres més humanes, sinceres i ideològiques de l'autor. És per aquest motiu que el cantautor Cesk Freixas ha decidit recuperar-la i convertir-la en el títol del seu quart disc: per la vigència d'aquelles paraules i per la memòria d'un dels escriptors més importants que hi ha hagut al nostre país.

Cesk Freixas (Sant Pere de Riudebitlles, 1984) va iniciar la seva activitat com a cantautor el 2004. Des d'aleshores, i fins a dia d'avui, ha editat quatre treballs discogràfics i ha dut a terme més de 700 actuacions. Recentment, el març de 2012, ha rebut el reconeixement del públic, guanyant el Premi Enderrock per votació popular al millor artista de cançó d'autor. Aquest nou disc compta amb els arranjaments i la producció musical de Víctor Nin, guitarrista al costat d'en Cesk Freixas des de l'any 2006. D'aquesta manera, Tocats pel foc es converteix en la proposta més càlida i orgànica de la carrera del cantautor penedesenc. Agafant com a referència alguns dels responsables actuals de la música d'autor anglosaxona (Ben Harper, Ani DiFranco, Wallis Bird o Bon Iver), s'acosta a terrenys que es mouen entre el pop i el rock acústic, per explicar-nos, de manera crua, senzilla i directa, les històries que ens remeten a la bona companyia. Però també aquelles que, per la contundència de la realitat que vivim, ens proposen un toc d'alerta, ens conviden a no cremar-nos. Talment com si fóssim al costat d'un foc.

Cesk Freixas: composició, guitarra acústica, guitarra clàssica i veu
Víctor Nin: guitarra acústica, guitarra elèctrica i segones veus
Raimon Iniesta: bateria i percussions
Cesc Martorell: baix

Contacte
Sílvia
Tel 679 51 42 67
info@ceskfreixas.cat
www.ceskfreixas.cat