Acousters
presenten el seu primer Darrere la porta...

Divendres 15 de juny • 22 h • C.A.T. • Taquilla 10 € • Atrápalo 8 € • Amics del C.A.T. 5 €

Acousters són un grup de cinc amics que un matí qualsevol dins una setmana qualsevol d'un mes qualsevol van començar a escriure cançons i a parlar amb ells mateixos. Converses lleugeres, senzilles, més o menys personals, però sempre necessàries. Cançons de matí, de por, d’enyorança, d’abans, d’ara, de demà, de tu, de mi, de tots nosaltres....

El grup, d'estil principalment pop-folk, va néixer l'any 2009. Des de llavors han tocat en diverses sales d'arreu del país. L'any passat van estar entre els 9 semifinalistes del concurs de maquetes Sona 9 que organitza anualment la revista Enderrock. També van rebre el segon premi al 33è Concurs de la Cançó de Salitja 2011 i el primer premi al concurs Argila Pop 2011. Actualment es troben entre els 6 finalistes del concurs Track Vendrell.

Tot plegat ha estat un impuls cap a la gravació del seu primer disc autoeditat, Darrere la porta..., que estan presentant. Es tracta d'un recull de 12 temes propis en català i en anglès gravats al SoundClub Studio de Salt (Girona), sota la producció de Lluís Costa i que ha comptat amb la col·laboració de Cesk Freixas i Carles Sanjosé entre d’altres.

Carles: piano i veus
Albert: baix i veu
Marta: veu i guitarra acústica
David: guitarra acústica, elèctrica i veus
Gerard: bateria i veus

Contacte
Carles Camós
Tel 699 16 10 14
acousters@gmail.com
www.acousters.cat