Glen Hansard, líder de The Frames i The Swell Season, actuarà com a solista i en data única a Espanya el 6 d'octubre al C.A.T. a les 21hAsturies al C.A.T.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Guanyador d'un Oscar a la millor cançó a la cerimònia de 2008, vocal, compositor, guitarrista i líder de la banda irlandesa The Frames i del duo de folk-rock The Swell Season, actor a pel·lícules com 'The Commitments' (Alan Parker, 1991 ) o 'Onze' (John Carney, 2006) i presentador de televisió ocasional, Glen Hansard (Dublín, 1970) té una carrera envejable.

Hansard va deixar l'escola als 13 anys per buscar-se la vida tocant als carrers de Dublín. El 1990 va formar The Frames, banda de pop-rock que ha passat a la història del gènere al Regne Unit després de nou referències discogràfiques i infinitat de concerts a banda i banda de l'Atlàntic. El 2006 va formar al costat de la vocal i multi-instrumentista txeca, Markéta Irglová, The Swell Season. Al capdavant d'aquest duo de folk-rock es va fer amb l'Oscar a la millor cançó per un dels seus temes inclosos al llargmetratge 'Onze', que ells mateixos protagonitzaven. Les recents visites de la parella a Espanya s'han saldat amb dos 'sold outs'.

La seva popularitat ha estat creixent fins al punt que va arribar a aparèixer en un episodi de l'arxiconeguda sèrie d'animació The Simpsons, on interpretava un músic de carrer irlandès. Deutor de grans noms com Bob Dylan, Leonard Cohen o Van Morrison, Hansard ha col·laborat recentment en l'últim treball d'estudi d'Eddie Vedder i també ha estat l'artista convidat de la gira nord-americana del vocal de Pearl Jam.

La seva visita a Barcelona del proper 6 d'octubre (data única a Espanya), servirà per descobrir el millor del repertori d'aquest músic tan especial i compromès.

Preu: 17 € / 21 €
Punts de Venda: Xarxa Ticketmaster, www.ltinews.net/entradas.html, 902 15 00 25, FNAC, Carrefour, oficines HalcónViajes
Més info: www.ltinews.net