..
Calendari altres activitats C.A.T. 2011

Asturies al C.A.T.Inauguració de l’exposició d’Eduard Casals Ramis: Fe d’errata
Dijous 10 de març a les 20 h al C.A.T.

FE D’ERRATA
Exposició d’EDUARD CASALS RAMIS
10.03.2011 al 30.04.2011

Aquest dijous 10 de març a les 20 h s’inaugura l’exposició del músic, compositor i artista Eduard Casals Fe d’errata. Les pintures estaran exposades fins el 30 d’abril al vestíbul del C.A.T.

 

EDUARD CASALS RAMIS
La vida d’alguns artistes és com un puzle en què les peces van encaixant de mica en mica, sense pressa, formant un mosaic de moltes vides, de molts moments intensos, de moltes emocions bojament viscudes i puntualment esvaïdes, de moltes voluntats, de moltes incursions al no res, de molts finals i molts sant tornem-hi.

A l’Eduard Casals, se’l coneix bàsicament com a músic – compositor i instrumentista – i com a mestre de músics, però l’Eduard és molt més. Té la sensibilitat i la gosadia que cal per l’art, es digui música o dibuix, o té l’entusiasme de l’aprenent i la paciència del mestre quan vol aconseguir alguna cosa.

La majoria de dibuixos d’aquesta exposició formen part de l’encàrrec que en el seu moment li va fer l’Artur Blasco per a il·lustrar la col·lecció “A peu pels camins del cançoner” però també formen part de la seva mirada personal a tot el que l’envolta, des de la quietud de les cases, muntanyes i camps, fins al moviment del joc, dels amics, de la música, del ball i de la festa.

Fe d’Errata vol donar a conèixer un moment concret i poc conegut de l’Eduard i en aquests dibuixos hi trobareu una mirada aguda, una imaginació desperta i un treball llarg i silenciós que no volem que quedi enterrat en una carpeta negre.

A vegades cal treure la pols al passat i presentar-lo amb coratge perquè tots puguem preguntar-nos: té futur l’art?